"Misslyckad kväll" | KajsaE

KajsaE

Annons

“Misslyckad kväll”

Haha är man gammal om man åker in till Malmö för att äta och sen gå på Miriam Bryant konsert och kvällen slutar med att man åker hem efter middagen och helt skiter i konserten? Så gick det för oss igår i alla fall. Körde in till stan, ställde bilen och tänkte låta den stå över natten. Gick till Vigårda resturang vid Centralen, upptäcker att där inte är bord ledigt, går vidare till O’learys där det också är fullt. Inser att vi inte riktigt har tid att vandra genom stan för att hitta någonstans att äta om vi skulle hinna till konserten. Tar istället bilen bort till Caroli och äter vars en grymt god hamburgare på Köttbaren (rekommenderas) och lägger ner projekt konsert. Ingen av oss var egentligen sugna på att trängas med en massa folk och Slagthuset lade ut en varning om att komma tidigt för det skulle bli mycket folk så nej inte jätte taggade. Istället drack Z alkoholfri öl och sen tog vi bilen hem till soffan och fredagsmyyyyys…

 

Bild 2016-03-18 kl. 18.26 #2Härligt med helg i alla fall!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats