Baby sitting | KajsaE

KajsaE

Annons

Baby sitting

Idag sitter jag och mamma barnvakt till min lilla kusin Penny, hon är någonstans runt 8månader nu och världens finaste lilla beeeebis. Blir lite lagom sugen själv när man träffar henne hehe. Hämtade henne hemma i Hököpinge och sen tog jag och mamma en rask promenad med barnvagn till Vellinge och Penny sov så gott hela vägen. Får se hur hon reagerar när hon vaknar här hemma och inte mamma Charlie är här. Charlie skulle jobba och sen kommer hon hit på middag ikväll. Älskar att ha folk över på middag, känns alltid lite mer helg-aktigt då.

 

IMG_1344

Här är en bild på lilla Penelope när hon var alldeles nyfödd! Första gången jag träffade henne.. Mys!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats