Skola! | KajsaE

KajsaE

Annons

Skola!

Japp idag är det dags för skola igen, går handledarutbildningen på Malmö Högskola på uppdrag av Region Skåne vilket betyder att jag går i skolan på arbetstid, 1 skoldag varannanvecka. Jag älskar mitt jobb, min arbetsplats och mina kollegor men det är rätt skönt att komma iväg ibland och göra något annat. Jobbveckorna känns inte lika långa då och jag älskar ju att plugga hehe. Idag ska vi ha föreläsning om didaktik på förmiddagen och efter lunch föreläsning om peer-learning. Ska lunch med Josse idag där emellan, kul! Dessutom får vi galet goda frukostmackor, skolans resturang bakar ett eget rågaktigt (tror jag det är) bröd som är to die for.. 

Alltid kul att gå till skolan eller göra något annat på vardagarna så man får klä sig lite fint med vardagskläder, klackar, fin jacka osv. När jag jobbar slänger jag på mig jeans/tights, tröja, tjocktröja och åker till jobb. Byter ju om direkt när man kommer dit och har arbetskläder på sig under dagen så vad man tar på sig på morgonen har absolut ingen betydelse haha. Sedan byter jag oftast om till träningskläder, ridkläder eller mjukiskläder ganska omgående när jag kommer hem vilket betyder att “vardagskläderna” kan användas åtminstone en vecka till och från jobb innan det är dags att byta. Sjukt tråkigt men väldigt bekvämt när klockan ringer 05.30. Men som sagt, kul att kunna använda sig av sin garderob ibland också och göra sig fin.

Ha en grym dag alla! 

Bild 2016-03-15 kl. 09.24

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats