Soffläge | KajsaE

KajsaE

Annons

Soffläge

Japp, här i soffan med filt, kuddar och bok har större delen av dagen spenderats förutom när tvättmaskinen skrikit på mig. Mysigt! Är ju ändå så tråkigt väder så får inte särskilt dåligt samvete. Har i alla fall fått undan en del kläder och hunnit med ett par maskiner tvätt. Nu kommer snart min käraste hem och då tänkte jag tvinga ut honom på en långpromenad, drömma och fantisera oss bort gällande hus och eventuella renoveringar hehe. 

Ikväll skulle jag gått på bodypump men det avbokade jag redan igår när jag bestämde mig för att ta det lugnt denna veckan. Inte optimalt att överträna (som jag kanske gjort litegranna gällande styrkan) för att sedan ha en hel veckas vila men jag behövde den där kickstarten och nu behöver jag vila säger min kropp. Ska försöka hitta en bra balans efter denna vecka, bara styrka (gym, bodypump och core) max 3ggr/vecka och däremellan några konditionspass (zumba, bodycombat eller attack). Märkligt hur man kan längta till gymmet bara för att man inte “får” gå dit haha.

 

Bild 2016-03-14 kl. 15.54 #2

Halvvägs genom sista boken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och kollegorna på riksmord! Så grymt bra! Är så fast i karaktärerna nu också, hoppas verkligen det kommer fler..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats