Efterlängtad ledig måndag | KajsaE

KajsaE

Annons

Efterlängtad ledig måndag

Så skönt med en ledig måndag efter att man jobbat helg.. Helgen på jobb har varit bra men det har varit att göra hela tiden, helgerna brukar alltid vara något lugnare än vardagarna men knappt denna helgen alltså. Idag har jag lovat mig själv att bara koppla av.. Att det är helt okej att ligga i soffan och läsa typ hela dagen. Känner att både kropp och huvud behöver det. 

Ska väl försöka få till några maskiner tvätt och städa lite och kanske få till en promenad under dagen men annars så ska jag begrava mig i sista “Hjorth/Rosenfeldt” boken. Känns lite motigt att börja läsa sista för sen är det slut.. Hehe, typiskt mig! Men jag har rätt många böcker på lager som jag har höga förväntningar på.

Bild 2016-03-14 kl. 10.32 #2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats